Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Ματέους Βιτάλ, δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του πήρε μια εμφατική νίκη στην πρεμιέρα και τόνισε πως θέλει να πάρει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. «Είδαμε πολλά θετικά στοιχεία. Εκανα πολύ καλό αγώνα, είχαμε καλό αποτέλεσμα, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Βρίσκομαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να χαρίσω τίτλους και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο αγώνας δεν ήταν καθόλου εύκολος. Προσπαθήσαμε, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και με αυτές να βάλουμε γκολ. Δεν βγάλαμε γκολ με όλες τις ευκαιρίες, αλλά το προσπαθήσαμε. Εντυπωσιάστηκα από τους φιλάθλους. Είχα δει κάποια video, αλλά εξεπλάγην με αυτό που είδα. Ακουσα με συγκίνηση τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Ηταν χαρά μου στον πρώτο μου αγώνα».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε χαμηλά τους τόνους, παρά την εμφατική σε εύρος νίκη του Παναθηναϊκού. «Για να είμαι ειλικρινής, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως της διάστασης που πήρε το σκορ. Στο ξεκίνημα ο Απόλλων ήταν πολύ πιο πιεστικός από εμάς. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις που καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Αυτό έκρινε το παιχνίδι. Ο Απόλλων ήταν καλή ομάδα σήμερα και εμείς σίγουρα έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα πράγματα σαν ομάδα, για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο».

 Για σκορ που δεν αρμόζει στην εικόνα του αγώνα έκανε λόγο ο Γιάννης Πετράκης: «Οταν χάνουμε με 4-0 δεν μπορούμε να λέμε πολλά πράγματα. Αυτό που συνέβη με το σκορ, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα. Οσο ήμασταν με έντεκα νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ και μετά που μείναμε με δέκα, πάλι είχαμε τέσσερις καλές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ευκαιρία και τρία σουτ και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ».