Εκνευρισμένος στο φινάλε ο Πέδρο Μαρτίνς. Και αν κάποιος προσπαθήσει προκαταβολικά να «ρίξει» την ευθύνη στο τελικό αποτέλεσμα; Μάλλον θα πέσει έξω. Το εξήγησε άλλωστε ο ίδιος. «Τα νεύρα προήλθαν από την εξέλιξη του ματς. Υπήρχαν πολλές διακοπές. Ο διαιτητής το επέτρεπε και ο Ατρόμητος το εκμεταλλευόταν. Oλο αυτό προκάλεσε νεύρα» είπε.

Ο Πορτογάλος που δεν φυσικά διαχώρισε τον… πρόλογο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του: «Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες και έλεγχο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Χάσαμε δύο βαθμούς που στο πρωτάθλημα είναι σημαντικοί. Βάσει της εικόνας μας είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο αντίπαλος δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Εκανε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και γενικά η επικράτησή μας στις ευκαιρίες είναι ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε στην παραγωγή των φάσεων, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Είναι από τις νύχτες που λες ότι η μπάλα δεν μπορούσε να μπει μέσα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες».

Βατσλίκ: «Χρειάζεται και τύχη»

Στο ίδιο πνεύμα και ο Τόμας Βατσλίκ. «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, αρκεί να παλεύουμε με τον ίδιο τρόπο» σχολίασε ο τσέχος πορτιέρο. «Κάναμε τα πάντα απόψε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βρήκαμε. Μας έλειψε η τύχη, ήμασταν άτυχοι που δεν βρήκαμε ένα γκολ. Πρέπει να συνηθίσουμε τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν και να μπορούμε να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Πρέπει να βρούμε λύσεις και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε με συνδυασμούς. Ο αντίπαλός μας ήταν συμπαγής  και εμείς θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Παπ Αμπού Σισέ. Ολοι στην ίδια σελίδα.

Λόπεθ: «Δουλέψαμε πολύ»

Στην αντίπερα όχθη; Ο προπονητής του Ατρομήτου σχεδόν ευτυχισμένος από αυτόν τον απρόσμενο βαθμό στην πρεμιέρα: «Ημασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Είχαμε σχεδιάσει να έρθουμε και για τους τρεις βαθμούς, βέβαια ξέραμε ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο υψηλής ποιότητας όπως ο Ολυμπιακός. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου» τόνισε ο Ανχελ Λόπεθ. «Γνωρίζαμε ότι από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιες στιγμές. Αυτή θα είναι η ταυτότητά μας, όπως σήμερα, ότι θα τρέχουμε πάρα πολύ και θα δουλεύουμε πολύ σκληρά. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου» πρόσθεσε.