Στο Γιβραλτάρ βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ, που σήμερα αντιμετωπίζει την πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Λίνκολν. Μετά την ήττα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ, οι Ασπρόμαυροι θέλουν μόνο το «τρίποντο» κόντρα στον αυριανό τους αντίπαλο, προκειμένου τα χαμόγελα να επιστρέψουν και πάλι στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως ένα ακόμα στραβό αποτέλεσμα θα έφερνε περισσότερη γκρίνια στις τάξεις του κόσμου και η ομάδα θα βρισκόταν σε κατάσταση πίεσης. Η Λίνκολν είναι μια ομάδα στα μέτρα του ΠΑΟΚ και το αυριανό ματς προσφέρεται για ένα θετικό ξεκίνημα στον όμιλο.

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Γιβραλτάρ, χωρίς να υπολογίζει στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο. Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο ρουμάνος τεχνικός είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Ακπομ, Κούτσιας.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:45 στο Victoria Stadium, ενώ νωρίτερα στις 19:10 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σχήμα που περιμένουμε, όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ισως, ακόμα και στη διάταξη, μιας και φαίνεται πως ο Λουτσέσκου εξετάζει και την επιλογή του 4-3-3, προκειμένου η ομάδα του να «γεμίσει» τον άξονα και να πάρει πιο εύκολα τον έλεγχο του κέντρου.