Είναι γνωστό ότι διάφοροι τροποποιήσιμοι υγιεινοδιαιτητικοί παράγοντες όπως το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η κατανάλωση αλκοόλ και η έλλειψη φυσικής άσκησης σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Στον αντίποδα, η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής σχετίζεται με αύξηση στο προσδόκιμο ζωής. Το ζητούμενο βέβαια είναι αν ο υγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να μειώσει την επίπτωση του καρκίνου σε άτομα με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ