Η αρνητική επίδραση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και ειδικά των κορεσμένων λιπαρών που περιέχονται σε αυτό στην καρδιακή θνησιμότητα είναι γνωστή για περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Το έχουν αποδείξει πολλές επιδημιολογικές μελέτες, όπως για παράδειγμα η περίφημη μελέτη των «επτά χωρών», στην οποία συμμετείχε και η Ελλάδα.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ