Μέχρι τώρα η ΑΕΚ έχει παραταχθεί με μια στάνταρ αμυντική τετράδα. Μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό βλέπαμε σταθερά τους Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί. Απέναντι στους Αγρινιώτες θέση στο βασικό σχήμα πήρε ο Μοχαμαντί, με τον Χατζισαφί να μένει εκτός. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση της άμυνας του Δικεφάλου. Γι’ αυτό και εξετάζει και άλλα πλάνα.

Παίκτες όπως ο Σβάρνας, ο Λάτσι, ο Ρότα και ο Μπακάκης ή ακόμα και ο Μήτογλου, είναι πιθανό σύντομα να μπουν στην εξίσωση. Αλλωστε η ΑΕΚ δεν μπορεί να πορευτεί με τους ίδιους παίκτες για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα χρειαστεί σίγουρα φρεσκάρισμα, ενώ πρέπει να υπολογίζουμε και τους τραυματισμούς.

Πάντως σε πρώτη φάση θέμα αλλαγής διάταξης δεν τίθεται. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει δοκιμάσει κάποιο σχήμα με τρεις στην άμυνα και δύσκολα θα δούμε κάτι τέτοιο. Φαίνεται πως οι όποιες αλλαγές στην αμυντική γραμμή θα αφορούν σε πρόσωπα. Να σημειωθεί πάντως πως οι πληροφορίες από τα Σπάτα θέλουν τον Μιλόγεβιτς να έχει εκφραστεί με πολύ θετικά λόγια για τον Λάτσι.

Προσωρινή διακοπή εργασιών

για την υπογειοποίηση

Παύση εργασιών έχουμε στο πρότζεκτ της υπογειοποίησης.  Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής των εργασιών για την υπογειοποίηση με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής και όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Εργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου. Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε ζητήσει από την Περιφέρεια τη διακοπή των εργασιών αφού δεν είχε καταβληθεί ο 11ος λογαριασμός, δεν είχε ανταποκριθεί δηλαδή η Περιφέρεια Αττική στις οικονομικές της υποχρεώσεις για το έργο.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι η αντίδραση της ΑΕΚ αλλά και τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη σχετικά με την πορεία του έργου και πόσο επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα που υπήρχε για την ολοκλήρωση του γηπέδου. Σίγουρα πάντως μιλάμε για ένα γεγονός που λίγο ή πολύ, αναμένεται να «τρενάρει» την περάτωση του συγκεκριμένου πρότζεκτ, που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ν.Κ.