Αποφασισμένοι και για… τρίτο ημίχρονο, το οποίο θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες, εμφανίζονται οι άνθρωποι της ΠΑΕ Αρης μετά τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από καταγγελίες εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίες αναμένεται να πάρουν τη δικαστική οδό.

 Οι καταγγελίες αφορούν την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, στην ανάπαυλα του αγώνα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνοδούς του που βρίσκονταν στον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ η πιο σοβαρή καταγγελία έχει να κάνει με το «Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» που ισχυρίζεται η ΠΑΕ Αρης πως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν επικοινώνησε μαζί του ο Θοδωρής Καρυπίδης. Στον Αρη αναμένεται να προχωρήσουν όλες τις διαδικασίες τις επόμενες μέρες, ζητώντας δικαιοσύνη για όλα όσα έζησαν στο ΟΑΚΑ, ενώ αναμένεται να προχωρήσουν δυναμικά και στο θέμα της διαιτησίας, έχοντας πολλά παράπονα από τον Διαμαντόπουλο και τις αποφάσεις του.

 Για όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ μίλησε χθες ο γενικός αρχηγός του Αρη, Δημήτρης Ναζλίδης. «Εγιναν απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ. Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου! Το τι θέλανε να κάνουν το είχαμε καταλάβει από Δευτέρα και Τρίτη. Φάνηκε από τη διαιτησία, φάνηκε από την υποδοχή, μας έκαναν θέματα με τα δελτία, με τον πάγκο, το πού θα κάτσει ποιος. Ψάχνανε το παραμικρό, πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά για να χαλάσουν την ηρεμία της ομάδας. Τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου την είδε όλη η Ελλάδα. Στο ημίχρονο είδα τον Μελισσανίδη που ήταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, υπήρχαν εκεί πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Γίνανε κάποια άσχημα πράγματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το έχει μάθει όλη η Ελλάδα. Δέχθηκε επίθεση και ο Δημήτρης Νιαρχάκος στο ημίχρονο».