Σε Λερναία Υδρα εξελίσσονται τα σοβαρά επεισόδια στα γαλλικά γήπεδα. Χθες ήταν η σειρά του αγώνα Λυών – Μαρσέιγ να διακοπεί στο δεύτερο λεπτό όταν οπαδός των γηπεδούχων πέταξε μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέτ τη στιγμή που ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ.

Ο ποδοσφαιριστής κατέρρευσε τραυματισμένος στο κεφάλι. Οταν συνήλθε, αποσύρθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες ύστερα από εντολή του διαιτητή Ρούντι Μπουκέ. Επειτα από έντονες πιέσεις ο τελευταίος δέχτηκε να επιστρέψουν οι παίκτες στο γήπεδο στις 23.10 ώρα Ελλάδας, προειδοποιώντας πως στο πρώτο επεισόδιο το ματς θα διακοπεί οριστικά.

Οι παίκτες της Μαρσέιγ, ωστόσο, παρέμειναν στα αποδυτήρια και ζήτησαν από τον Μπουκέ να πάει να δει ιδίοις όμμασι την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν και το γεγονός ότι ο Παγέτ δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.  

Υστερα από περίπου σαράντα λεπτά ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή της αναμέτρησης γιατί, σύμφωνα με τον Μπουκέ, «δεν είναι διασφαλισμένη η ασφάλεια των παικτών».

Η Παρί, στο μεταξύ, δεν έχει αντίπαλο στη Λιγκ 1. Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ και έδωσε την ασίστ στον Αργεντινό και οι Παριζιάνοι νίκησαν με 3-1 τη Ναντ παίζοντας το τελευταίο μισάωρο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νάβας. Ισως το μοναδικό αγκάθι είναι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον προπονητή της Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος, σύμφωνα με τους «Times», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως θα τον ενδιέφερε να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ στο τέλος της σεζόν.

Η Παρί ξέφυγε 11 βαθμούς από τη δεύτερη πλέον Νις, καθώς η Λανς που μέχρι πρόσφατα την ακολουθούσε με διαφορά δέκα πόντων υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από την Μπρεστ.