Η Κλινική ΡΕΑ, μετά την απόκτηση άδειας Γενικής Κλινικής, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για όλους, επενδύοντας σε κορυφαίο ιατρικό προσωπικό, σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και στις πιο σύγχρονες υποδομές. Ο εκσυγχρονισμός της ΡΕΑΣ είναι διαρκής, όπως και η επέκτασή της σε νέους τομείς: Η λειτουργία εξωτερικών ιατρείων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, εξειδικευμένων μονάδων, όπως της Ογκολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας και ενός υπερσύγχρονου γαστρεντερολογικού και ενδοσκοπικού τμήματος.

ΣτοΤμήμα Γενικής Χειρουργικής πραγματοποιείται σχεδόν το σύνολο των χειρουργικών επεμβάσεων από έμπειρους χειρουργούς, με τη συνδρομή των πλέον προηγμένων ιατρικών τεχνολογιών.

Με κληρονομιά την εμπειρία των δέκα ετών, η ΡΕΑ απαντά με βεβαιότητα και με ασφάλεια σε όλο το φάσμα των αναγκών κάθε γυναίκας και κάθε οικογένειας. Σε αυτό το πλαίσιο, λειτουργεί, από το 2012, Μονάδα Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, βοηθώντας χιλιάδες ζευγάρια να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και πλέον με την προσθήκη τεχνητής νοημοσύνης μεγιστοποιεί τις πιθανότητες γονιμοποίησης.

Το όραμα για μια κλινική που θα βρίσκεται στον πυρήνα των επιστημονικών εξελίξεων και καινοτομιών έχει αναγνωριστεί με την ένταξη της ΡΕΑΣ στη λίστα με τα Καλύτερα Νοσοκομεία στον Κόσμο ενώ έχει λάβει τη διάκριση Preferred Partner Hospital από το Διπλωματικό Συμβούλιο του ΟΗΕ.