Ισόπαλο (1-1) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Βορείου Ομίλου της Super League 2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τη Βέροια. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Ημαθίας έσωσε τον βαθμό στο 90′ (Φοφανά) κόντρα στη ροή του αγώνα. Πραγματικά καλύτεροι οι Ερυθρόλευκοι, άνοιξαν το σκορ με τον Βοΐλη (48′), ενώ είχαν δοκάρι με τον Λιάτσο (67′). Και έμειναν και με το παράπονο στη φάση του 42′ όταν η διαιτητής Αντωνίου δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών σε μια κλασική φάση πέναλτι στην ανατροπή του Κωστή. Θα μπορούσαν δηλαδή να έχουν κλειδώσει μια ώρα αρχύτερα το τρίποντο. Δεν συνέβη και το πλήρωσαν. «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στη φάση του δοκαριού, να κάνουμε το 2-0 και εκεί πια θα ήταν άλλο παιχνίδι. Τα παιδιά είναι λίγο κουρασμένα καθώς αγωνιζόμαστε διαδοχικά κάθε τρεις μέρες» εξήγησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Και ήδη κοιτάζει στα επόμενα μιας και ο Ολυμπιακός Β’ το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου.

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοΐλης (75′ Κίτσος), Ντόη, Κωστή (78′ Σπυριδάκης), Σουρλής.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (61′ Παπαχρήστου), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81′ Ράμος), Μούργος (73′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81′ Μυστακίδης), Πόζογλου (61′ Φοφανά), Πασάς.

Δ.Δ.