Την άμεση αλλαγή στο «τσιπάκι» της ομάδας – μετά την εκπληκτική εμφάνιση με τη Μπάγερν – προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα πρόκληση απόψε (21.00 – NovasportsPrime) κόντρα στη Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι ίδιο και δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο το πώς ήμασταν μια μέρα πριν. Αυτό που μετράει είναι πόσο συγκεντρωμένοι είμαστε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ο αγώνας με τη Βιλερμπάν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Η αντίπαλός μας προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, αλλά αυτό έχει να κάνει και με το ποσοστό των δύο βασικών επιθετικών τους παικτών Τζόουνς και Οκόμπο, που στα τελευταία τέσσερα ματς δεν σούταραν καλά» τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Κάθε ομάδα είναι διαφορετική και πρέπει να έχεις διαφορετικό πλάνο κάθε φορά. Παρ’ όλα αυτά, για εμένα απαράβατος όρος είναι ότι πρέπει να πασάρεις την μπάλα πολύ. Αν επιτεθείς εγωιστικά σε αυτές τις ομάδες που έχουν αθλητικότητα, που επιτίθενται καλά πάνω στους χειριστές της μπάλας, χωρίς να την κυκλοφορήσεις, δεν θα έχεις αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο εκ των κορυφαίων με την Μπάγερν, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τόνισε:  «Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας. Θεωρώ πως εδώ βγάζουμε περισσότερη ενέργεια. Το ΣΕΦ είναι μια έδρα που αν βρούμε ρυθμό και είναι και ο κόσμος στο πλευρό μας, δύσκολα μπορεί να αλλάξει το καλό μας μομέντουμ. Μετά και τη χθεσινή εμφάνιση έχουμε πολύ καλή ψυχολογία».