Εντονος είναι ο προβληματισμός στην ΑΕΚ από την απόφαση της κυβέρνησης για μείωση της πληρότητας των γηπέδων μόλις στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Και μάλιστα στην Ενωση νιώθουν διπλά «ριγμένοι» τόσο λόγω της χωρητικότητας του δικού τους γηπέδου, όσο και λόγω των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν πουλήσει. Η ΑΕΚ έχει διαθέσει φέτος περισσότερα από 16.000 διαρκείας και αυτό που διέρρεε χθες το βράδυ από την ΠΑΕ ήταν πως δεν γνωρίζουν με ποια κριτήρια μπορεί να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο. Με λίγα λόγια, αναρωτιούνται ποιους θα αποκλείσουν και σε ποιους θα επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο, όπως το ίδιο έκανε και ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσής του.  

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση, η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες μέσω της Λίγκας για να βρεθεί κάποιος τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Οπως τονίζουν μάλιστα οι Κιτρινόμαυροι το πιθανότερο είναι να υπάρξει κοινή γραμμή από όλες τις ομάδες αφού θα πληγούν άπαντες από το νέο μέτρο και ειδικότερα οι μεγάλοι.

 Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολα εφαρμόσιμη ακόμα και από το αν υπήρχε απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών και μένει πλέον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων.

Επαφές με Χάιμε Σεοάνε

 Ακόμα ένα όνομα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής ήρθε στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον ισπανό μέσο Χάιμε Σεοάνε, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ουέσκα το ερχόμενο καλοκαίρι. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ξεκαθαρίσει στην ισπανική ομάδα πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, θέλοντας πλέον μια νέα πρόκληση για την καριέρα του. Ο 24χρονος χαφ κάνει μια καταπληκτική σεζόν φέτος, έχοντας 21 συμμετοχές με επτά γκολ και τρεις ασίστ και αγωνίζεται ως box to box μέσος, βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση. Μάλιστα τα επτά γκολ που έχει σημειώσει τον τοποθετούν στην κορυφή των σκόρερ της Ουέσκα.  Αυτό που προκύπτει είναι πως από την ΑΕΚ έχουν κάνει γνωστό προς την πλευρά του παίκτη το ενδιαφέρον τους, πλην όμως δεν έχουν μπει ακόμα σε λεπτομέρειες όσον αφορά τα χρήματα και τη χρονική διάρκεια. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί από την 1η Ιανουαρίου και μετά.