Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ζοσέ Μπότο για να πιάσει δουλειά ως ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Εχοντας σχηματίσει άποψη για το δυναμικό της ομάδας, θα αρχίσει τις επαφές του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του σχετικά με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, αλλά και κάποιες αποχωρήσεις που ενδεχομένως πρέπει να δρομολογηθούν.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως μπαίνει σιγά σιγά στα σκαριά και αφορά τον Ινγκι Ινγκασον. Εδώ και λίγες μέρες δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως ο ισλανδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει αρχίσει συζητήσεις μαζί του, κάτι που πλέον είναι απολύτως θεμιτό. Και τούτο διότι από την Πρωτοχρονιά και μετά ο Ινγκασον έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει και δεν έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής διάθεση για να ανανεωθεί.

Την ίδια ώρα οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς να λείπουν τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός από τους παίκτες που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες θετικοί στον κορωνοϊό, ο ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί και Τέιλορ, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ακπομ, που είναι τιμωρημένοι.