Είναι ξεκάθαρο πως στο εξής κάθε αγωνιστική της Λίγκας θα είναι «καυτή». Οχι μόνο στα υψηλά πατώματα, αλλά και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κι αυτό διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. O OΦΗ έκανε θεαματικό πέρασμα από τη Ριζούπολη, είναι στην εξάδα και βλέπει play offs, το 3-0 λέει «τα πάντα» για το παιχνίδι, ενώ ο Απόλλωνας είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον γερμανό κόουτς Μάρκο Γκρότε.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία μένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχει ματς που πρέπει να δώσει και αυτά είναι εξ αναβολής, οπότε υπάρχουν τα περιθώρια να ανέβει και να κερδίσει πόντους. Ωστόσο, το ζητούμενο είναι να βελτιωθεί και εδώ ο Γκρότε έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, ενώ και οι μεταγραφές που έγιναν καλούνται να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό δείχνοντας πως με τις κινήσεις που έκανε ελπίζει να φτιάξουν τα πράγματα. Χρειάστηκε ξανά να βρει γκολ από το σημείο του πέναλτι ο Κούρτιτς, σπεσιαλίστας του είδους και στην κορυφή των σκόρερ βοηθούμενος από τις «στημένες μπάλες», ενώ ο ΠΑΟΚ ήδη έχει κερδίσει 11 πέναλτι στο πρωτάθλημα. Ο Ζαμπά στην επάνοδό του σημάδεψε σωστά, μπορεί να δώσει στην επίθεση αρκετά πράγματα, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες. Να σημειωθεί πως ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και η προσπάθεια που χρειάζεται να κάνει είναι μεγάλη. Εχει δρόμο μπροστά του. Και αντιπάλους που όλοι κυνηγούν την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη, σε ένα πρωτάθλημα που κρύβει εκπλήξεις σε κάθε του αγωνιστική. Και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.