Μπορούμε να περιμένουμε πολύ μεγαλύτερη πίεση που σχετίζεται με το κλίμα στην παραγωγή τροφίμων τα επόμενα χρόνια, με τις αναπτυσσόμενες περιοχές στην Ασία και την Αφρική να είναι πιθανό να πληγούν περισσότερο.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ