Πόση αξία έχει ένα πιάτο φαγητό; Αυτό το γνωρίζει μόνο ένας μάγειρας που τους έχει ταΐσει όλους. Ο Βασίλης Μπέκας, αρχιμάγειρας του Προεδρικού Μεγάρου, είναι ένας από αυτούς: βλέπει εδώ και χρόνια το φαγητό του να γίνεται το φόντο ιστορικών συναντήσεων, όμως στα δύο χρόνια της πανδημίας, με πρωτοβουλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, άρχισε να μοιράζει γεύματα και εκτός των τειχών της Ηρώδου Αττικού, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ