Μαγικό ματς από τον Αοσμαν, καθοριστική η παρουσία του Λένις και μεγάλο «διπλό» του Ιωνικού στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Διπλό παραμονής για τους Νικαιώτες, ήττα… κίνδυνος για την παρουσία του στα πλέι οφ για τον Αστέρα, ο οποίος είδε το υπέρ του 1-0 να μετατρέπεται στο τελικό 2-3 αφού… κατέρρευσε μετά την αποβολή του Καστάνιο και την ισοφάριση του Ιωνικού.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με τον Καπίγια στο 6′ και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Οχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά σε μια ανύποπτη στιγμή επί της ουσίας έχασαν όλο το ματς. Μια κάθετη πάσα του Αοσμαν στον Λένις και ένα μαρκάρισμα του Καστάνιο έφερε πέναλτι και αποβολή, ο Αοσμαν ισοφάρισε στο 63′ και τέσσερα λεπτά αργότερα έβγαλε νέα υπέροχη πάσα στον Λένις, που πέρασε και τον Τσιφτσή και έκανε το 1-2. Ο Κρέσπι σημάδεψε το δοκάρι στο 88′, ο Μάναλης βρήκε δίχτυα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 98′ για το 1-3, με τον Κρέσπι απλά να μειώνει στο τελικό 2-3 στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος (80′ Τιλίκα), Καστάνο, Αλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (80′ Μπενίτο), Σίτο (80′ Κρέσπι), Καπίγια (64′ Αντζουλάς), Σόνι.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάντσες, Ρομαό, Βαφέας, Ματσούκας (73′ λ.τρ. Γκοτσούλιας), Κιάκος (90′ Καμπράλ), Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (73′ λ.τρ. Βαλεριάνος), Αοσμαν (85′ Πλατέλλας), Μάντζης (90′ Μάναλης).