Με τον Τόλη Τερζή θα πάει στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αρης. Εχει περάσει και πάλι από τον πάγκο ως υπηρεσιακός, είναι ο άνθρωπος για τις… δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο δεν πρόκειται να μονιμοποιηθεί στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων. Ο Αρης αναζητεί στην αγορά νέο τεχνικό, κυρίως από την Ιβηρική, με εμπειρία και με παραστάσεις για την επόμενη μέρα του. Ακόμα δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα που να έχει προκριθεί, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να φέρεται να ασχολείται προσωπικά με το θέμα του αντικαταστάτη του Μάντζιου.

Μέσα σε όλα την Κυριακή υπάρχει το σπουδαίο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης», ένα ματς στο οποίο ο Αρης πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον έχει μείνει πολύ πίσω στη «μάχη» των πλέι οφ και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για να μπει στην πρώτη εξάδα.  

Στο μεταξύ χθες ο Τόλης Τερζής μαζί με τον Πασχάλη Μελισσά και τον Γιώργο Καντιμοίρη, που ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων, βρέθηκαν στο Νέο Ρύσιο και έκαναν την προπόνηση. Πριν αρχίσει αυτή, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Θωμάς Ναζλίδης παρουσίασε Τερζή, Μελισσά και Καντιμοίρη στους παίκτες.

«Εχω δει όλα τα παιχνίδια σας από την αρχή μέχρι και το τελευταίο. Εχω εικόνα για τον καθένα σας. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες με ποιότητα. Από συγκυρίες και ατυχίες η ομάδα έχασε βαθμούς. Σημασία έχει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχει χαθεί τίποτα».