Η πορεία της ομάδα Β’ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β’ στο ντέρμπι το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία πέρασε με «διπλό» από τις Σέρρες επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού για τη 19η αγωνιστική της Super League 2 ανεβαίνοντας και άλλο στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ όταν ο Παναγιώτου με κεφαλιά (μετά από σέντρα του Τσαούση) νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καβουσάκη για το 1-0.

Ο συνάδελφός του του ΠΑΟΚ Β’, Μπουργάνης ήταν εξαιρετικός και σταμάτησε τις περισσότερες προσπάθειες των γηπεδούχων με εξαίρεση μόνο τη φάση του 71′ όπου τα «Λιοντάρια» ισοφάρισαν με τον Εππα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη στο 82′ με σουτ του Σμυρλή και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς ενώ αντίθετα ο Πανσερραϊκός είναι 12ος με 16 βαθμούς.

Πανσερραϊκός (Αγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Καραμπέρης (63′ Εππάς), Μαρκιόνι (82′ Βάντερσον), Κόντσι (63′ Ντίας), Μέσσι, Παπαβασιλείου, Κανίς.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης Γρόσδης (46′ Σαλαμούρας), Τσαούσης, Φασίδης (61′ Σμυρλής), Πανίδης (46′ Γαϊτανίδης).

Γ.Λ.