Με τον Τσιτάν Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια ετοιμάζεται ενόψει του επόμενου αγώνα η ΑΕΚ, για το ραντεβού με τον ΠΑΣ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας προπονείται πλέον κανονικά. Ασφαλώς είναι αμφίβολο αν τον χρησιμοποιήσει ο Γιαννίκης, καθώς ο Τσιντώτας πηγαίνει καλά το διάστημα που αγωνίζεται.

Η ευθύνη για τον Παναγιώτη Τσιντώτα ήταν η μεγαλύτερη που είχε αναλάβει μετά τη σεζόν 2017-18, όταν αγωνίστηκε στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος, με σημαντική συμβολή στην κατάκτησή του. Απλώς τότε οι απαιτήσεις από εκείνον δεν ήταν οι ίδιες καθώς υπήρξε πρωτόπειρος στην ΑΕΚ, ούτε ασφαλώς προερχόταν από μία τόσο άσχημη σεζόν, όσο ήταν για εκείνον η περυσινή.

Τώρα η πίεση είναι πολύ πιο ισχυρή, ακριβώς επειδή η σκιά του Στάνκοβιτς είναι καλά απλωμένη πάνω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ. Ο Αυστριακός, μετά ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα, εξελίσσεται σε πολύ κομβικό παράγοντα ώστε η ΑΕΚ να κατακτά βαθμούς, είναι αυτό που λέμε ο τερματοφύλακας που θα κάνει την απόκρουση που απαιτείται για να πάρει η ομάδα το παιχνίδι, όντας παράλληλα σταθερός από αγώνα σε αγώνα. Κι όλα αυτά παίζοντας με ενοχλήσεις ώστε να μη στερηθεί η ομάδα την παρουσία του σε κομβικά παιχνίδια.

Ο Στάνκοβιτς επιστρέφει λοιπόν και μένει να φανεί τι θα μπορέσει να αλλάξει, σε μια ΑΕΚ που «φωνάζει» για αλλαγές. Αν φυσικά αποφασιστεί η αντικατάσταση του Τσιντώτα.

Τέλος, να σημειωθεί πως λύθηκε οριστικά η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Χνιντ, έναν αμυντικό που δεν πρόσφερε το παραμικρό την περυσινή περίοδο.