Οι ανάγκες να τραφούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που δημιουργεί ο πληθωρισμός στα τρόφιμα, κάνουν την Κίνα να βάζει εμπρός την επιστήμη για να αυξηθεί περισσότερο η παραγωγή ρυζιού. Επιστήμονες της χώρας έχουν πλέον αναπτύξει ποικιλίες (στελέχη) ρυζιού τα οποία αντέχουν όταν καλλιεργούνται σε νερό που έχει αλάτι, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ