Η νίκη του Ολυμπιακού στον Βόλο και η «λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ σχημάτισαν ένα ακόμη ισχυρότερο βαθμολογικό πλεονέκτημα για τους Ερυθρόλευκους. Είναι πλέον στο +11 από τον Δικέφαλο του Βορρά, τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Και βέβαια καταλαβαίνει ο καθένας πως ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας έχει πλέον τα δύο εντός έδρας με ΟΦΗ (27/2) και Αστέρα Τρίπολης (2/3, εξ αναβολής) και την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Αρη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό και μετά έχει δύο αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα με ΑΕΚ και Λαμία. Αν λάβει κανείς υπόψη τη συνέπεια του Ολυμπιακού που υπενθυμίζουμε πως παραμένει αήττητος, μοιάζει πιο εύκολο να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα της διαφοράς παρά να μειωθεί…

Φυσικά όλα αυτά προσεχώς στον Ρέντη. Από σήμερα μόνο… Αταλάντα. Το είπε άλλωστε και ο Ματιέ Βαλμπουενά: «Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι γιατί στο γήπεδό μας θα είμαστε πιο δυνατοί. Περιμένουμε και την επιστροφή του κόσμου μας γιατί θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να τα δώσουμε όλα».

n Από το Σάββατο προπονείται κανονικά ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο winger από το Πράσινο Ακρωτήρι που είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Δ.Δ.