Η αποβολή του Αλέξις Σάντσες ένα λεπτό μετά το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην Ιντερ επί της Λίβερπουλ (0-1), εκνεύρισε τον αργεντινό σκόρερ που δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά του συμπαίκτη του.

«Κάναμε ό,τι θέλαμε, δείξαμε χαρακτήρα, την επιθυμία να βγούμε στην επίθεση και όταν ανοίξαμε το σκορ και αποκτήσαμε ενθουσιασμό μείναμε με δέκα παίκτες. Αυτά τα πράγματα είναι που κάνουν τη διαφορά», δήλωσε ο Αργεντινός, που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον Νοέμβριο του 2020.

«Ηταν σημαντικό για μένα να πετύχω γκολ. Αποδείξαμε ξανά πως είμαστε καλή ομάδα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Το ίδιο συνέβη στη Μαδρίτη (σ.σ. είχε αποβληθεί ο Μπαρέλα εναντίον της Ρεάλ) και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σ’ αυτό το επίπεδο με δέκα παίκτες», κατέληξε.    

Στη Λίβερπουλ υπήρχε ισορροπία μεταξύ της χαράς για την πρόκριση αλλά και της απογοήτευσης για την ήττα. Ο Φίρχιλ φαν Ντάικ φιλοσόφησε το αποτέλεσμα λέγοντας πως «όλοι είμαστε άνθρωποι. Κάποιες φορές χάνεις ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε, που ήταν και ο βασικός στόχος. Ολα καλά στο τέλος». Ο Μο Σαλάχ, που είχε δύο προσπάθειες στο δοκάρι, θεωρεί πως η ήττα είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον.