Ενα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω. Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα αποθέωσε την κίνηση της παρουσίας φίλων του Αρη στο Καραϊσκάκη πριν από λίγες μέρες, η… αλητεία χτύπησε ξανά. Αποδεικνύοντας πως κάποιοι εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους πράξεις βίας, ακόμα και όταν πρόκειται για 17χρονα παιδιά. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκε η αποστολή της ομάδας Κ17 του Αρη που σήμερα (16/3) θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών.

Την ώρα που το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο, ομάδα 4-5 νεαρών ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή του Ανω Βόλου και μόλις εμφανίστηκε το λεωφορείο άρχισαν να πετούν πέτρες κι ενώ μάλιστα προπορευόταν περιπολικό της αστυνομίας. Αφού έκαναν ό,τι έκαναν, τράπηκαν σε φυγή.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός παρά μόνο μία δικαιολογημένη ταραχή σε όσους ήταν μέσα στο πούλμαν, το οποίο υπέστη κάποιες μικρές υλικές ζημιές.

Σε ανάρτηση του ο Θοδωρος Καρυπιδης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η άνανδρη επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της Κ17 στον Βόλο, ενόψει του  τελικού με τον ΠΑΟΚ καταδεικνύει πως υπάρχουν ακόμη αρρωστημένα μυαλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ούτε η δολοφονία του Άλκη μπόρεσε να αποβάλει τα περιθωριακά στοιχεία από το ποδόσφαιρο.

Κρίμα»