Γνωστές έγιναν χθες οι κλήσεις του Γιώργου Σίμου στην Εθνική Ελπίδων για τα ματς με Λιχτενστάιν και Πορτογαλία που θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα. Μέσα σε αυτές βρίσκονται τα ονόματα των Τζόλη, Κίτσου και Λύρατζη, οι οποίοι φυσικά είναι υποψήφιοι και για τις μετέπειτα κλήσεις της Ανδρών, αλλά κρίθηκε πως είναι προτιμότερο να ενισχύσουν την Ελπίδων που έχει μπροστά της επίσημα και κρίσιμα παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας.

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.

Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Αγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.

Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00. Στις 25 Μαρτίου με το Λιχτενστάιν και στις 29 με την Πορτογαλία. Η πρώτη προπόνηση της εθνικής Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 16:00.

Β. Μ.