Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και αυτή η ήττα έφερε ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Το… μάρμαρο πλήρωσε ο Χρήστος Παμλίδης, που ήταν και ο μοιραίος της αναμέτρησης, αστοχώντας σε πέναλτι. Η διοίκηση του Απόλλωνα κάλεσε τον εκπρόσωπο του παίκτη προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το χαμένο πέναλτι ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αφού υπήρχαν κι άλλα ζητήματα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Παμλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη στο 88΄, από την «άσπρη βούλα», ο Κουλούρης σκόραρε στις καθυστερήσεις και έτσι οι Περιστεριώτες πήραν μια νίκη «χρυσάφι» με 1-0, στέλνοντας παράλληλα την Ελαφρά Ταξιαρχία ακόμη πιο κοντά στη Superleague 2. Ετσι το σύνολο του Κρις Κόλμαν δείχνει να ξεμπερδεύει με τη σωτηρία, καθώς βρίσκεται πλέον στην 12η θέση με 26 βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (63′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Σάλομον, Ντένις (66′ Ναμπί), Αλιμπεκ (67′ Κλωναρίδης), Μουνίθ, Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής (82′ Μπαξεβανίδης), Μπρούνο Αλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμπσαχ (72′ Μαρτίνες), Ιωαννίδης, Ντάουντα (62′ Παμλίδης).

Ν.Κ.