Ολο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση σε εστίαση και λιανεμπόριο, με παράγοντες της αγοράς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη βιωσιμότητα ειδικά των μικρότερων και πιο ευάλωτων οικονομικά επιχειρήσεων. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται ακόμη και οι επαγγελματίες που ανήκουν σε δίκτυα franchise και θεωρητικά έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και πελατολόγιο, με αρκετούς από αυτούς να δηλώνουν αδυναμία να συνεχίσουν να λειτουργούν υπό τις παρούσες συνθήκες.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ