Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την υπεροχή απέναντι στον Θεσπρωτό, όμως δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κολλήσει στο 0-0. Ο Γιώργος Κούτσιας βρέθηκε τρεις φορές (19′, 27′, 41′) φάτσα με το γκολ, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κινάλη, ο οποίος κράτησε το μηδέν και στο πλασέ του Τζίμα.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης και στο δεύτερο μέρος, όμως ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού είχε απαντήσεις στις δύο προσπάθειες του νεαρού μεσοεπιθετικού. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω αν στο 69ο λεπτό το σουτ του Σαραντίδη μέσα από την περιοχή δεν κατέληγε άουτ.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γρόσδης (62′ Γιαξής), Σαλαμούρας, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας (67′ Κουλούρης), Κούτσιας (67′ Γκορντεζιάνι).

Θεσπρωτός (Χουάν Ρότσα): Κινάλης, Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας, Ραμίρες, Σαραντίδης, Κωνσταντίνου, Πατσέκο (66′ Ρομέρο), Γεωργούσης.

Ν.Κ.