Με τον Αντμίρ Μπαΐροβιτς να βρίσκει δίχτυα δις στο πρώτο ημίωρο του αγώνα τα Χανιά επικράτησαν με 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ και έχουν εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου τους στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο σουηδός επιθετικός σκόραρε στο 13′ (αξιοποιώντας πάσα του Τριανταφυλλάκου) και στο 30′ από σέντρα του Βασιλόγιαννη).

Ο Παναθηναϊκός Β’ έχασε τη μεγαλύτερη του – διπλή – ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 26′ όταν ο τερματοφύλακας των Χανίων Κουτζαβασίλης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μαραθωνίτη και στη συνέχεια της φάσης και του Τσιριγώτη.

Από την άλλη πλευρά ο τερματοφύλακας των Πρασίνων, Ξενόπουλος έκανε μεγάλη απόκρουση στο δεύτερο ημίχρονο σε πλασέ του Βάρκα τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Μπαΐροβιτς ενώ έσωσε την ομάδα του και στο 87′ σταματώντας το σουτ του Νικόλη.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (86′ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (73′ Νικόλης), Βασιλόγιαννης (85′ Τσαμούρης), Μπαΐριβιτς, Κόλα (57′ Βάρκας).

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (57′ Κούτσιας), Μαρτίνης (81′ Ματσαδές), Σερπέζης, Θεοχάρης (74′ Ηλιάδης), Μαραθωνίτης (57′ Κρυπαράκος), Καρβούνης (73′ Καραμπάς), Αλμπάνης, Τσιριγώτης.

Γ.Λ.