Η Αντιγόνη Ρουμπέση ήταν μια καταξιωμένη πολίστρια. Εφέτος, από ένα σημείο και μετά ανέλαβε τις τύχες των γυναικών του Εθνικού, θέλοντας να αφήσει το στίγμα της και στην προπονητική.

Δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Και δεν αποκλείεται απόψε να πανηγυρίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, το Λεν Τρόφι, δηλαδή το δεύτερο τρόπαιο στην Ευρώπη σε διασυλλογικό επίπεδο.

Αντίπαλος του Εθνικού στο ραντεβού που θα εκκινήσει στις 20:00 στον Πειραιά, η ουγγρική Ντουναϊσβάρος και μετά το 12-8 υπέρ των Μπλε στον πρώτο αγώνα, γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα της Ρουμπέση είναι το φαβορί. Η πρώην αθλήτρια έχει την τύχη να είναι κοντά της ο Γιώργος Μορφέσης ως τεχνικός διευθυντής, ενώ το ρόστερ του Εθνικού παραπέμπει σε υψηλό επίπεδο. Αν οι γηπεδούχοι επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, τότε θα πανηγυρίσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους Κύπελλο, μετά αυτό που κατέκτησαν το 2010.

Λίγο αργότερα (20:30), οι άνδρες του Ολυμπιακού παίζουν στην Ισπανία με την Μπαρτσελονέτα για την Ευρωλίγκα. Και θέλουν ένα επιτυχές αποτέλεσμα, ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.