Οι ξεχωριστές στιγμές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζονται. Ρουμανικό ΜΜΕ ανέδειξε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ως τον προπονητή του Μαρτίου με βάση τα αποτελέσματα της ομάδας του. Κι αυτό συνέβη γιατί ο Δικέφαλος είχε πέντε νίκες και μία ισοπαλία και ο 53χρονος τεχνικός αναφερόμενος σε αυτά τα αποτελέσματα στάθηκε και στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League.  

Είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου: «Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ». Και συνέχισε λέγοντας τα ακόλουθα: «Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά του Conference League. Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα.

Παίζουμε με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια».

Σαφές, συνεπώς, αυτό που ζητεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Εχει χτίσει μια ομάδα που στόχος είναι να πάει όσο το δυνατόν μακρύτερα στη σεζόν, χτυπά όλα τα παιχνίδια, είναι δυνατή σε νοοτροπία, αν και στη Λεωφόρο και στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε όλες τις αρετές της. Και ο ρουμάνος προπονητής είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Οπως και να έχει, όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη καθώς αυτή τη στιγμή προέχουν η ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ και η πρόκληση που ανοίγεται στον δρόμο του ΠΑΟΚ.