«Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στο φάιναλ-8 γιατί είναι εξαιρετικές. Απλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν ένας τελικός και για τους δύο. Επίσης το γεγονός ότι στον όμιλό μας ήταν η διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ μάς στέρησε μια θέση πρόκρισης διεκδικούμενη στους αγώνες».

Ο τεχνικός της Φερεντσβάρος Ζολτ Βάργκα μιλώντας στα «ΝΕΑ» λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στον Πειραιά (10-8) επί του Ολυμπιακού δεν… μάσησε τα λόγια του.

Η ομάδα του έκανε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης αφήνοντας πολύ λίγες ελπίδες πια στον Ολυμπιακό, που δεν αρκεί να νικήσει τη Νόβι Μπέογκραντ στον Πειραιά και την Ντιναμό στην Τιφλίδα, καθώς χρειάζεται πάνω από ένα στραβοπάτημα της ουγγρικής ομάδας που έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία ή της Μπαρτσελονέτα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όποια ομάδα από τις πέντε πρώτες του ομίλου ήταν στο άλλο γκρουπ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δεύτερη πίσω από την Προ Ρέκο.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 5-4, αλλά είχαν κακές επιλογές στην επίθεση και οι Ούγγροι με σερί 5-1 προηγήθηκαν 9-6 και «καθάρισε» τον αγώνα το γκολ του Βάμος στα 28”, ο οποίος μπορεί να παίζει του χρόνου στον Πειραιά.

Η βαθμολογία σε 12 αγώνες: Μπρέσια 29, Νόβι Μπέογκραντ 23, Μπαρτσελονέτα 23, Φερεντσβάρος 22, Ολυμπιακός 19, Ραντνίσκι 13, Γιαντράν 9, Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Στην Α1 ανδρών η Γλυφάδα (13-6 την ΑΕΚ) και ο Υδραϊκός (13-9 τον Παναθηναϊκό) έκαναν το 2-0 και μπήκαν στα πλέι οφ (1-8). Σε τρίτο παιχνίδι θα πάνε Περιστέρι – ΠΑΟΚ (7-6 ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στην έδρα του) και Εθνικός – Χανιά (11-9 ισοφάρισε η κρητική ομάδα στην έδρα της).

Γ.Λ.