Ο Βόλος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε μια άνετη νίκη (3-0) απέναντι στη Λαμία, βάζοντας την ομάδα της Φθιώτιδας σε περιπέτειες. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, πάρα τις καλές στιγμές που δημιούργησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ενώ μάλιστα στο 53′ «άγγιξαν» το προβάδισμα, έχοντας δοκάρι μετά από προσπάθεια του Σιμόν.

Ο Βόλος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα όμως, στο 72′, με τον Αλχο να βρίσκει τον Μπαρτόλο με μια ωραία σέντρα και τον Αργεντινό να πιάνει ένα φοβερό εναέριο γυριστό σουτ για το 1-0. Οι Φθιώτες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά μάταια. Ετσι, οι Θεσσαλοί στο 90+1′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ροσέρο, ενώ στο 90+5′ ο Φεράρι με ένα διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Αλχο, Σιέλης, Λογαράς (68′ Τριανταφύλλου), Φεράρι, Μπαριέντος (77′ Ριένστρα), Μεταξάς, Μπαρτόλο (77′ Πουρίτα), Κορέα, Φερνάντες (59′ Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (77′ Βέλλιος), Αντέντζο (68′ Βύντρα), Μαρτίνεθ (80′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (80′ Μανουσάκης), Νούνιες, Καραμάνος (77′ Ρόμανιτς), Μανούσος.

N.K.