Και τώρα… πιάστε τον. Τρίτο ματς αήττητος και μεγάλη νίκη μέσα στο Αγρίνιο για τον Ατρόμητο, που ξέφυγε με εννέα βαθμούς από την προτελευταία θέση και τη Λαμία, μετά το 3-2 απέναντι στον Παναιτωλικό και επί της ουσίας… καθάρισε με την υπόθεση παραμονής. Ενας Ατρόμητος, που παρά το γεγονός πως είδε τον Παναιτωλικό να τον ισοφαρίζει δύο φορές, βρήκε τη δύναμη να σημειώσει και τρίτο γκολ και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Κόλμαν προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος με τους Ερλινγκμαρκ (1′) και Μουνίθ (28′), με τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει ισάριθμες με τον Ντίαζ (19′ και 36′). Ωστόσο ο Κουλούρης είκοσι λεπτά πριν από το φινάλε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για τον Ατρόμητο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνες (82′ Μόρσεϊ), Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Μάρτενσον (73′ Βαρόνε), Ντίας (73′ Μεντόσα), Νταγκό (73′ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82′ Καρέλης), Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ερλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (79′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (91′ Νταβιώτης), Μουνίθ (76′ Καρτάλης), Κουλούρης.

Β.Μ.