«Ανυπομονούμε να σας δούμε φίλοι μας, την Τετάρτη στο γήπεδο».

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έστειλε – μέσω ΕΡΤ – το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μονακό τη Μεγάλη Τετάρτη με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί εδώ και τρεις μέρες και να αναμένεται να τελειώσουν άμεσα και αυτά του δεύτερου αγώνα τη Μεγάλη Παρασκευή και πάλι στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός με κεκτημένη ταχύτητα από το ΟΑΚΑ, ήταν εξαιρετικός και στην Πάτρα στον χθεσινό εξ’ αναβολής αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (85-66) με 21 πόντους (3/3 δίποντα και 5/8 τρίποντα), με τον Ντόρσεϊ να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις (19π. 4/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ) καθώς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν στη βραδιά του.

Εξαιρετικός και ο Βεζένκοβ (18π., 6/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ) με αυτή την τριάδα να μετατρέπουν σε περίπατο ένα παιχνίδι σε δύσκολη έδρα αν και ο κόουτς Μπαρτζώκας (έχοντας στο μυαλό του και τα… επόμενα) δεν ήταν λίγες οι φορές που ύψωσε τους τόνους:

Δεν βοήθησε το γεγονός ότι βρεθήκαμε στο 27-5 από νωρίς. Νομίζαμε πως έληξε το ματς και κάποιοι ήταν αρκετά χαλαροί.

Δεν υπάρχει κούραση για εμάς, έχουμε μεγάλο ρόστερ. Οσοι παίζουν 10-15 λεπτά πρέπει να παίζουν καλά. Δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά κινήτρου και διάθεσης», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού όταν ο συνάδελφός του και πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και νυν του Προμηθέα (Σίμπσον 12π., Φράνκαμπ 11π.) Ηλίας Ζούρος πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οχι μόνο για τις επιτυχίες, αλλά και για το μπάσκετ που παίζει, που είναι ελκυστικό. Θέλω να δώσω τα εύσημα στον κόουτς Μπαρτζώκα και το επιτελείο του».

Γ. Λ.