Μία ακόμη εντός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Β’ (2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας). Και μία ακόμη απόδειξη του πλέον κυρίαρχου φαινομένου που χαρακτηρίζει αυτήν την πρώτη σεζόν της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα. Το γεγονός πως η αγωνιστική της συμπεριφορά εντός και εκτός έδρας είναι εντελώς διαφορετική. Σαν να μη μιλάμε για μία ομάδα, αλλά για δύο: 28 βαθμοί με 23-9 γκολ σε 14 «εντός», 11 βαθμοί με 10-20 γκολ σε 14 «εκτός».

Λογικό; Λογικότατο για ένα σύνολο νέων παιδιών στη πρώτη τους «επαγγελματική» σεζόν και σε έναν όμιλο (Βορράς) όπου οι άλλες 16 ομάδες είναι σε απόσταση 200 χλμ. και άνω. Και σίγουρα μια κατάσταση που θα αξίζει την παρατήρηση και του χρόνου. Οταν πλέον θα υπάρχει στη φαρέτρα το βέλος της εμπειρίας. Προχθές η αναμέτρηση του Ρέντη είχε περιπέτεια. Και παράπονα για τη διαιτησία. Ο Βοΐλης έβαλε τον Ολυμπιακό Β’ μπροστά στο σκορ από το 27′ και ο Αλμωπός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 63′ όταν ο Ρόβας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος που μείωσε στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις, καθώς πριν ο Μπαγκαλιάνης (83′) είχε προλάβει να κλειδώσει το τρίποντο για τους Ερυθρόλευκους.     

«Είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μία μεγαλύτερη σε έκταση νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ δύο προσπάθειές μας για γκολ σταμάτησαν στο δοκάρι. Αντίθετα, οι αντίπαλοί μας πέτυχαν ένα γκολ, είχαν και ένα χαμένο πέναλτι. Θα μπορούσαμε και εμείς να βρεθούμε δύο φορές στην άσπρη βούλα, αλλά δεν δόθηκαν οι παραβάσεις» σημείωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δ.Δ.