Μπορεί να «γκέλαρε» απέναντι στην Ξάνθη, παραχωρώντας ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας, όμως η Βέροια παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση του Α’ ομίλου στη Superleague 2. Κι αυτό διότι η διαφορά της από τη δεύτερη ΑΕΛ παρέμεινε στους πέντε βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, μιας και οι Βυσσινί ήρθαν επίσης ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν.

Μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού απέναντι στην Καβάλα με 2-0 στη μάχη της παραμονής, νίκη μισή παραμονή για τον Απόλλωνα Λάρισας, 1-0 τη Νίκη Βόλου. Εντυπωσιακός ο Ηρακλής, 6-0 τον Θεσπρωτό.

Στον Β’ όμιλο, η Καλλιθέα επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 του Αστέρα Βλαχιώτη και παρέμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, τρεις στροφές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Στο ντέρμπι της παραμονής, Ηρόδοτος και Καραϊσκάκης Αρτας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και οι δύο.

Νίκη γοήτρου για τη Ζάκυνθο, 3-1 τα Χανιά, ισοπαλία 2-2 μεταξύ Ιεράπετρας και Διαγόρα. Δεν κατάφερε να κατέβει στο ματς με την Καλαμάτα η Ρόδος, η οποία ανακοίνωσε πως δεν συμπληρώνει ομάδα λόγω των πολλών απουσιών.

B.M.