Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει τον πρώτο της πόντο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο Αστέρας ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο λεπτό ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, έπειτα από ωραία διαγώνια μπαλιά, όμως ο Ανέστης απέκρουσε. Στο 13′ ο Ριέρα είχε νέα καλή στιγμή, όταν βρέθηκε απέναντι απ’ τον κίπερ του Παναιτωλικού.

Στο 26′ ο Περέιρα πλάσαρε από μακριά, με τον Τσιφτσή να αποκρούει. Στο 44ο λεπτό ο Αντούνες είχε καλή στιγμή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι δύο ομάδες κλείνονταν όλο και περισσότερο έτσι οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 84′ ο Κρέσπι έκανε ένα σουτ που δεν απείλησε, όπως συνέβη αμέσως μετά και με τον Βέργο. Ετσι μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόσα, Ντουάρτε, Ντίας, Βέργος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλά, Αλβάρες, Μουνάφο, Σανταφέ, Τιλίκα, Σίτο, Ριέρα, Μπενίτο.

N.K.