Η λέξη σοκ είναι αυτή που αντανακλά σε αυτό που βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε πως κατά τη διάρκεια της γέννας των δίδυμων παιδιών του από τη Χορχίνα, το ένα από τα δύο έχασε τη ζωή του.

Η Χορχίνα ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι βρίσκεται κανονικά στη ζωή, αλλά το αγόρι πέθανε. Και οι λόγοι δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.  

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας.

Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», υπογράμμισε σε ποστάρισμά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τονίζεται και το εξής: με το μήνυμα «ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε τα συλλυπητήριά της στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον χαμό του νεογέννητου παιδιού του.

Μήνυμα έστειλε και η Ρεάλ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της λυπούνται βαθιά για τον θάνατος ενός εκ των παιδιών που περίμεναν ο αγαπημένος μας, Κριστιάνο Ρονάλντο, και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Η Ρεάλ ενώνει τον πόνο όλη της οικογένειας και θέλει να τους δείξει όλη την αγάπη και τη στοργή μας».