Η ατυχία χτύπησε την… πόρτα του Γιόχαν Μπεναλουάν. Ο γαλλοτυνήσιος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ, με τις εξετάσεις να δείχνουν ρωγμώδες κάταγμα έξω σφυρού στην αριστερή ποδοκνημική. Κάπως έτσι, η φετινή σεζόν τελειώνει για τον Μπεναλουάν που θα παραμείνει στα πιτς για περίπου 4-6 εβδομάδες. Ο τραυματισμός του στο ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης» αποδείχθηκε πιο σοβαρός και θα χάσει τις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές των playoffs.

Από ‘κει και πέρα, στον Αρη ναι μεν έχουν μπροστά τους πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν προετοιμάζουν ήδη και την επόμενη σεζόν. Στο ρόστερ θα υπάρξει ξεσκαρτάρισμα και μέσα στους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση αναμένεται να προστεθεί και το όνομα του Λούμορ Αγκμπενιένου. Ο γκανέζος μπακ, που υπολογιζόταν για το αρχικό σχήμα όταν ήρθε στον Αρη, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που πήρε και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι μαζί με τους Λόπεθ, Σάκιτς, Χαΐροβιτς και Ντουάρτε.

Με δύο αγωνιστικές τιμωρία από τον πάγκο του Αρη κινδυνεύει ο Χερμάν Μπούργος μετά τη χθεσινή του απολογία.

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague.

Κλήθηκε με άρθρο που κάνει λόγο για υβριστική συμπεριφορά ή απόπειρα βιαιοπραγίας (όπως και ο βοηθός του Λουτσέσκου) και κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Β.Μ.