Δεν ήταν πάντα εύκολες οι μέρες στη Θεσσαλονίκη για τον Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο αργεντινός εξτρέμ αποτέλεσε ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ για τον Αρη, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρασε από πολλά στάδια. Και υπήρξαν σκέψεις ακόμα και για να αποχωρήσει ο παίκτης από τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ήταν εκείνος που επί της ουσίας έβαλε… στοπ σε κάθε σκέψη να φύει ο Μαντσίνι από τον Αρη. Πίστευε στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Περίμενε τον παίκτη να δώσει όλα εκείνα που μπορούσε και φέτος δικαιώνεται πανηγυρικά.

Με τον Μαντσίνι να πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της εν Ελλάδι καριέρας του και να έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι περισσότερο ουσιαστικός το παιχνίδι του, έχει γίνει πιο ομαδικός και δεν είναι κρυφό πως ήδη αρκετοί σκάουτ τον παρακολουθούν και τον έχουν βάλει στη λίστα τους εν όψει του καλοκαιριού.

Με την τιμή του αυτή τη στιγμή να αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και το συμβόλαιό του να έχει ισχύ έως το 2024, στον Αρη βλέπουν πως υπάρχει προοπτική για την πώληση του παίκτη προκειμένου να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Αν, φυσικά, έρθει κάποια πρόταση που θα τους ικανοποιεί και θα αντικατοπτρίζει την αξία του Μαντσίνι. Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Μπούργος κάνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν με τον Αργεντινό μέσα σ’ αυτά και μάλιστα σε ρόλο ηγετικό.

Επιστρέφουν για την τελική ευθεία

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μπούργος στους παίκτες του, εκείνοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους τόσο εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο, όσο και για τον… Μαραθώνιο που ακολουθεί. Ο Αρης θα κληθεί να δώσει πέντε αγώνες σε διάστημα 17 ημερών και να υπερασπιστεί αυτό που έχει τούτη την ώρα στα χέρια του. Δηλαδή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το θετικό για τον αργεντινό προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με απουσίες.