Αν η τελευταία εντύπωση είναι τελικά και αυτή που μένει, ο Ολυμπιακός Β’ του Αριέλ Ιμπαγάσα φρόντισε ώστε να είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Η απόλυτη ανατροπή και η νίκη (3-2) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που ολοκλήρωσε το φετινό (πρώτο) ταξίδι στη Super League 2. Μια όμορφη περιπέτεια που οι Ερυθρόλευκοι όπως επιβεβαιώνει ο απολογισμός τους (51 β. – 5η θέση στον όμιλο του Βορρά) κατάφεραν να τη φέρουν γρήγορα στα μέτρα τους. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη και η έκτη στα επτά τελευταία «αήττητα ματς» για την πιτσιρικαρία του Κάνιο που έδειξε ότι το λέει η καρδιά τους. Διότι προχθές βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 πολύ νωρίς (Κουντουριώτης 13′ πεν., Κότος 29′). Το «γύρισαν» όμως με συνοπτικές διαδικασίες: Μέσα σε μόλις 16 λεπτά. Με τον Μαρίνο (56′ που πρώτα έχασε πέναλτι αλλά στην πορεία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα), τον Σουρλή (65′) και τον Πινακά (72′). Για την ιστορία; Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Τσέλιος (46′ Πινακάς), Καλογερόπουλος (88′ λ.τρ. Κεραμίδας), Κουτσίδης (46′ Ντόι), Νίκολιτς (80′ Σαμπουτζής), Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βούγιοβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Χατζής (λ.τρ. 66′ Πέλκας), Στάμου, Κόλα, Μάνγκα, Ντιαμπί (57′ Κόκας), Κότος, Ξύδας (32′ Γκαργκαλατζίδης), Κατσούκης, Κουντουριώτης (66′ Ντος Σάντος).

Δ.Δ.