Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ λύγισε τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό με 3-2, σε έναν συγκλονιστικό πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ στη Θεσσαλονίκη και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλεϊ, που κράτησε πάνω από δυόμισι ώρες, οι γηπεδούχοι του Γιάννη Καλμαζίδη προηγήθηκαν με 2-0 (28-26, 25-20) αλλά οι Πράσινοι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου απάντησαν με ισοφάριση (25-22, 25-22), πριν οι γηπεδούχοι αφυπνιστούν και πάρουν τελικά τη νίκη (15-9 το τάι μπρέικ) με κορυφαίο τον Ούντρις (33 π.) που έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει καθαρή νίκη για τον τίτλο, ενώ με 3-2 το τρόπαιο θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Τιτανομαχία νούμερο 4, απόψε (21.00) στο κλειστό του Αγίου Θώμα, για τις γυναίκες όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά. Σε αντίθετη περίπτωση εάν οι Ερυθρόλευκες  επικρατήσουν κατακτούν τον τίτλο καθώς προηγούνται με 2-1 στη σειρά. Αν υπάρξει εκ νέου ισοφάριση από το Τριφύλλι ο τίτλος της Α1 Γυναικών θα κριθεί οριστικά στο Μελίνα Μερκούρη την Πέμπτη.

Γ.Λ.