Χωρίς κάποια εξέλιξη όσον αφορά τις αλλαγές που επίκεινται στην ΑΕΚ κύλησε η χθεσινή μέρα. Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει φανερώσει ακόμα τις προθέσεις της και όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει αναμονή. Είναι δεδομένο πως υπάρχουν διεργασίες, γίνονται συζητήσεις και επαφές, όμως ακόμα δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο. Δεν έχει δοθεί δηλαδή ακόμα κάποιο… στίγμα για τα όσα συμβαίνουν εντός των τειχών της ομάδας.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να αλλάξουν πολλά ενόψει της νέας σεζόν. Σε ποδοσφαιρικό τμήμα και ρόστερ. Ακόμα ωστόσο δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποιους θα περιλαμβάνουν αυτές οι αλλαγές. Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται σε δύσκολη θέση και το σενάριο ταυτόχρονης απομάκρυνσης και των δύο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αμφότεροι χρεώνονται σε μεγάλο βαθμό τη φετινή αποτυχία και είναι και εκείνοι που βρέθηκαν στο επίκεντρο των αντιδράσεων από μεριάς κόσμου. Στα του ρόστερ, ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε από την Τρίτη την πόρτα με τις δηλώσεις του. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέφερε πως θα αναλάβει τις ευθύνες του και σύντομα όλοι θα αντιληφθούν με ποιον τρόπο θα το κάνει.

Ο Μάνταλος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα πυρά. Ο ίδιος είναι σύμφωνα με πληροφορίες έντονα φορτισμένος τα τελευταία 24ωρα και φέρεται ότι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως πλέον δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει στην ΑΕΚ, παρότι η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο νέο γήπεδο. Βεβαίως ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι απλό, καθώς ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Και η ΑΕΚ δύσκολα θα συναινέσει στο να τον αποδεσμεύσει χωρίς να καρπωθεί ένα χρηματικό ποσό, αν σκεφτούμε πως πέρυσι απέρριψε πρόταση για την πώλησή του που ξεπερνούσε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ολα λοιπόν στην ΑΕΚ παραμένουν ρευστά και άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων, που πάνε από μέρα σε μέρα.

Ν.Κ.