Eνα βήμα από το δεύτερο σερί τρεμπλ βρίσκονται τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες πέρασαν εντυπωσιακά από την έδρα της Γλυφάδας (18-8) στον δεύτερο τελικό, έκαναν το 2-0 και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν αύριο (18.30, στον Πειραιά ο τρίτος τελικός) με τους οπαδούς τους την κατάκτηση εκ νέου του πρωταθλήματος που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα σε μια μαγική χρονιά, στην οποία οι Ερυθρόλευκες έχουν κατακτήσει και την Ευρωλίγκα αλλά και το Κύπελλο.

Επίδειξη δύναμης

Οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς έκαναν επίδειξη δύναμης στο Αντώνης Δημητρόπουλος, προηγήθηκαν με 10-3 στο ημίχρονο, με τον σέρβο τεχνικό για μία ακόμα φορά να δίνει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές παίκτριες του συλλόγου. Η Κρίστμας πέτυχε 5 γκολ, η Ξενάκη 3, άλλα 6 οι αδελφές Πλευρίτου (από 2 η Ελευθερία, η Μαργαρίτα και η Βασιλική), η Μυριοκεφαλιτάκη 2 και από 1 η Σλίκινγκ και η Σιούτη.

Η Γλυφάδα (Κοντογιάννη 3, Ειρ. Νίνου 2, Αντωνιάδη 2, Γρηγοροπούλου 1) ολοκληρώνει μια εξαιρετική χρονιά, κατά την οποία έπαιξε στους τελικούς Κυπέλλου και Πρωταθλήματος.

n Σήμερα ο Ολυμπιακός στους άνδρες φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη (17.00 – ΕΡΤ Sports) και με νίκη παίρνει τον τίτλο.