Την κορυφή των βρετανικών charts μονοπωλεί ο Χάρι Στάιλς με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Harry’s House», το οποίο αναδεικνύεται το πιο εμπορικό της χρονιάς.

Το «Harry’s House» βρίσκεται στο νούμερο 1 των πωλήσεων με 113.000 αντίτυπα να έχουν αγοραστεί μέσω πλατφορμών και δισκοπωλείων. Το single του «As It Was» έπειτα από οκτώ εβδομάδες κυκλοφορίας παραμένει κι αυτό στην πρώτη θέση των αντίστοιχων charts, κερδίζοντας τον τίτλο του single με τη μεγαλύτερη παρουσία στην κορυφή.

Το τοπ 3 περιλαμβάνει άλλα δύο τραγούδια του Στάιλς, τα «Late night talking» και «Music for a Sushi Restaurant», κάτι που μόλις άλλοι δύο καλλιτέχνες είχαν πετύχει στο παρελθόν: ο Τζάστιν Μπίμπερ (2016) και ο Εντ Σίραν (2017).

Το επίτευγμα αυτό του Στάιλς δεν είναι τυχαίο αφού τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποβάλει την ταυτότητα του μέλους της boyband One Direction μέσω της οποίας τον γνώρισε το ευρύ κοινό και πλέον έχει καθιερωθεί ως εκλεκτό μέρος της βιομηχανίας της ποπ μουσικής, γνωρίζοντας βέβαια σημαντική επιτυχία. Με το «Harry’s House», το οποίο τα πηγαίνει περίφημα και στα αμερικανικά charts, ο 28χρονος τραγουδιστής εξερευνά την ποπ μουσική, πειραματίζεται με τους ήχους και τους στίχους των χορευτικών μελωδιών και άξια κερδίζει το χειροκρότημα κοινού και κριτικών.