Ο εορτασμός για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ αποτελεί εξ ορισμού ένα γεγονός ανεπανάληπτο. Αυτή η λεπτομέρεια από μόνη της δεν άφηνε περιθώρια για λάθη σε όσους επωμίστηκαν το βάρος της προετοιμασίας των μεγαλειωδών εκδηλώσεων που στήθηκαν μέσα και έξω από τα ανάκτορα για να τιμήσουν τα 70 χρόνια από τη μέρα που η 26χρονη τότε Λίλιμπετ ανέβαινε στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου για να γίνει η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία. Ενας εκ των βασικών συντελεστών των εορταστικών εκδηλώσεων ήταν και ο έλληνας σεφ Νικόλαος Κουλούσιας, που τα τελευταία τρία χρόνια είναι επιφορτισμένος με το δύσκολο έργο της προετοιμασίας και εκτέλεσης των μενού που προορίζονται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ελάχιστες ώρες μετά το πέρας της αποστολής, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, ο ίδιος εξηγεί στα «ΝΕΑ» πώς τελικά κατάφεραν να τηρηθούν όσα υπαγορεύει το πρωτόκολλο και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ