Τι σχέση μπορεί να έχει η διατροφή με τη νόσο Πάρκινσον; Σημαντική, όπως αποκαλύπτει πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Neurology» και καταλήγει πως ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε φλαβονοειδή μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου, χαρίζοντας έτσι χρόνια ζωής στους ασθενείς. Τη σημαντική αυτή ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια (Penn State), συνθέτοντας ένα θρεπτικό διαιτολόγιο με… θεραπευτικές ιδιότητες. Ετσι, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι τι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο πιάτο των ασθενών με Πάρκινσον, ώστε να ωφεληθούν.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ