Ο Δημήτρης Ναλιτζής επιστρέφει στην ΑΕΚ, από ένα άλλο πόστο. Ο πρώην επιθετικός της Ενωσης αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ στον Δικέφαλο, καλύπτοντας το κενό που προέκυψε μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Δημητριάδη. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έφτασε σε συμφωνία με τον παλαίμαχο άσο, ο οποίος βεβαίως φόρεσε τον Δικέφαλο στο στήθος ως ποδοσφαιριστής το 2002-2003 αλλά και το 2003-2004. Τώρα,  επιστρέφει σε έναν διαφορετικό ρόλο, ενισχύοντας τη στελέχωση και αποτελώντας τον αντί-Βασίλη Δημητριάδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα Σπάτα. Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Ναλιτζή είναι τελειωμένη και το πιθανότερο είναι πως σήμερα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο Ναλιτζής αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο κοντά στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε μαζί του και έκρινε πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη συγκεκριμένη θέση. Ο «Νάλι» γυρίζει λοιπόν στην ΑΕΚ και θα είναι συνεχώς μαζί με την ομάδα σε αποστολές, παιχνίδια και φυσικά στα Σπάτα, που πλέον θα γίνουν το δεύτερο σπίτι του.

Στα μεταγραφικά τώρα, η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταλήξει σε δύο στόχους και παλεύουν για να κλείσουν έναν εξ αυτών άμεσα.

Μιλάμε για παίκτες με χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Αλμέιδα και κυρίως ικανότητα με την μπάλα ψηλά. Ο αργεντινός προπονητής έχει εντοπίσει αδυναμία σε αυτόν τον τομέα και θέλει να την καλύψει μέσω μιας ποιοτικής προσθήκης.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ