Ο Αρης ξεκίνησε τη φετινή του μεταγραφική ενίσχυση από την άμυνα. Οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο βέλγος αριστερός μπακ, που είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Αρη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πίρσμαν έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το 2012 αγωνίστηκε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ντόρντρεχτ και το 2015 στην Καμπούρ. Ακολούθησε η θητεία του στη Χάποελ τον Ιανουάριο του 2018 για 2,5 έτη, πριν από τον ερχομό του στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2020 για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Συνολικά με τους Ηπειρώτες ο βέλγος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε σε 62 επίσημες αναμετρήσεις, μετρώντας 2 γκολ, ενώ μοίρασε 8 ασίστ.

Πλέον ο Αρης βάζει μπροστά για να αποκτήσει εξτρέμ αλλά και έναν κεντρικό μέσο. Οι Κίτρινοι βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους στόχους και όλα δείχνουν πως σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις, προκειμένου το ρόστερ της νέας σεζόν να αρχίσει σιγά-σιγά να δημιουργείται.